Mallipohjat

Heti valmiit mallipohjat nopesti käyttöön

Joskus kotisivut pitää saada mahdollisimman helposti ja nopeasti pystyyn – laadusta tinkimättä. Olen kehittänyt sitä varten valmiita mallipohjia.

Mallipohjaa käytetään uusien kotisivujesi pohjana. Mallipohjaan valitaan sinun yrityksesi brändi-ilmeeseen sopivat värit ja kuvamaailma, sekä fontit.  Mallista tekeminen on huomattavasti nopeampaa, jonka vuoksi mallipohjan hinta on normaaleja kotisivupaketteja huokeampi.

Mallipohja on yhden sivun laajuinen “onepager”. Mallipohjaan on myös
mahdollista tilata ulkoasuun sopivia lisäsivuja hintaan 50€+alv. / sivu. Mallipohjaa varten sinun täytyy vain itse kirjoittaa sivusi sisällöt – minä teen loput!

Mallipohjan eri osioiden sijainteja voi myös poistaa, siirtää tai monistaa tarpeidesi mukaan. Vaikka kyseessä on “Mallipohja”, kaikki sivut tulevat loppujen lopuksi näyttämään erilaiselta.

Huom! Mallipohjiin ei sisälly Webhotellia tai verkkotunnusta.

Kotisivuja varten tarvitset verkkotunnuksen sekä webhotellin. Verkkotunnuksen, webhotellin sekä sähköpostit saat tilattua valitsemaltasi hostingyhtiöltä. Minä itse suosittelen Zoneria* erinomaisen asiakaspalvelun sekä edullisten hintojen puolesta. Myös Hostaanilta löytyy WordPress sivustoihin soveltuvia Webhotelleja edulliseen hintaan.

mallipohja

Mallipohjaan valitaan sinun yrityksesi brändi-ilmeeseen sopivat värit ja kuvamaailma, sekä fontit.
440
400 + alv
  • 1 sivu
  • Yrityksesi brändiin sopiva värimaailma, fontit ja valokuvat
  • Teksti ja kuva-aineiston vienti sivustolle ja ryhmittely sopiviksi kokonaisuuksi
  • Yhteydenottolomake, somepainikkeet​
  • WordPress ja Elementor Pro *
  • Palvelimen asetukset ja yhteydenpito webhotelliin​
hoitola 2

Mallipohja "Hoitola"

Tämä on hoitola -mallipohja, johon voit itse valita haluamasi värit, fontit ja valokuvat. Tästä mallista voi myös poistaa tarpeettomia osioita tai vaihtaa niiden sijainnin paikkaa haluamallasi tavalla. Mallipaloja on myös mahdollista monistaa lisää tarpeidesi mukaan.  Pystyt myös jatkossa muokkaamaan mallipohjaa myös itse.

Jokainen mallia käyttävä toteutetaan silti kustomoidusti näyttämään uniikilta. Tähän mallipohjaan voidaan upottaa esimerkiksi Timma -ajanvaraus tai linkittää suoraan ajanvaraus painikkeiden avulla haluamallesi sivustolle.

raksa

Mallipohja "Raksa"

Tämä on Raksa -mallipohja, johon voit itse valita haluamasi värit, fontit ja valokuvat. Tästä mallista voi myös poistaa tarpeettomia osioita tai vaihtaa niiden sijainnin paikkaa haluamallasi tavalla. Mallipaloja on myös mahdollista monistaa lisää tarpeidesi mukaan.  Pystyt myös jatkossa muokkaamaan mallipohjaa myös itse.

Jokainen mallia käyttävä toteutetaan silti kustomoidusti näyttämään uniikilta. Tähän mallipohjaan voidaan rakentaa kustomoitu tarjoupyyntö lomake.

green

Mallipohja "Viher"

Tämä on Viher -mallipohja, johon voit itse valita haluamasi värit, fontit ja valokuvat. Tästä mallista voi myös poistaa tarpeettomia osioita tai vaihtaa niiden sijainnin paikkaa haluamallasi tavalla. Mallipaloja on myös mahdollista monistaa lisää tarpeidesi mukaan.  Pystyt myös jatkossa muokkaamaan mallipohjaa myös itse.

Jokainen mallia käyttävä toteutetaan silti kustomoidusti näyttämään uniikilta. Tähän mallipohjaan voidaan rakentaa kustomoitu tarjoupyyntö lomake.

lisäpalvelut

Mallipohja on yhden sivun laajuinen “onepager”. Mallipohjaan on myös mahdollista tilata ulkoasuun sopivia lisäsivuja hintaan 50€+alv. / sivu.

Tilaa Mallipohja

Made with ❤ by Devmire