Pienyrittäjän kotisivut

pienyrittäjien tarpeisiin sopivat kotisivut

Kotisivut

Pienyrittäjän kotisivut edullisesti ja nopeasti Devmireltä!

Laadukkaat kotisivut pienyrittäjän tarpeisiin Avaimet käteen -toteutuksena.

Käyttäjäystävälliset ja visuaalisesti miellyttävät kotisivut ovat paras tapa kertoa yrityksesi tarina ja kiinnittää kohderyhmäsi huomio.

Laatutakuuna kaikki tekemäni kotisivut ovat visuaalisesti uniikit, helppokäyttöiset ja testattu toimiviksi responsiivisesti kaikilla laitteilla!

Modernit ja värikkäät kotisivut asianajaja toimistolle
valitse sinulle sopivin

Kotisivupaketti

Mini kotisivupaketti on edullisin kotisivupaketti yrityksille, joille riittää palveluiden esittelyyn yksi käyntikorttisivu.

Mini + kotisivupaketti sisältää 2-4 brändin mukaista sisältösivua. Minipaketti sisältää myös blogin.

Perus kotisivupaketti on paketeista suosituin. Paketti sisältää 5-7 brändin mukaista sisältösivua. Paketti sisältää myös blogin, portfolio tai kuvagallerian.

Laaja kotisivupaketti yli +7 sivun toteutuksiin. Hinta sivumäärän mukaan. Pyydä tarjous!

Tietsitkö että kotisivujen ilmettä tulisi päivittää vähintään 3 vuoden välein, jotta ne pysyvät ajankohtaisina? Pyydä tarjous jo olemassa olevien kotisivujen ilmeen päivityksestä! Hinta riippuu päivitettävien sivujen lukumäärästä.

Kotisivut + Brändi-ilme paketti sisältää kotisivujen visuaalisen ilmeen suunnittelun ja toteutuksen (1-7 sivua), sekä logon, käyntikorttien, somekansikuvien visuaalisen suunnittelun.

Kieliversion avulla voidaan vaivattomasti lisätä kääntämäsi kotisivujen tekstit sivustolle. Kieliversion hinta lisätään kotisivupaketin päälle.

Kaikki kotisivupaketit sisältävät responsiivisten kotisivujen rakenteen, ilmeen ja käyttölogiikan suunnittelun WordPress alustalle asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikkiin kotisivupaketteihin on mahdollista lisätä kustomoituja toimintoja, joita sinun on helppo jatkossa päivittää ilman ylimääräisiä lisäosia. Laita viestiä ja kysy lisää!

Hintoihin lisätään alv 24%. *Sisältää 12kk lisenssipäivityksen.

 

Made with ❤ by Devmire