Valmiin WordPress teeman asennus

Valmiin mallipohjan asennus päivässä

Tässä yhden päivän käyttöönotto-palvelussa syötän brändisi, värit, tekstit ja kuvat valitsemaasi kotisivupohjaan. Päivän lopussa kotisivut ovat valmiit julkaisua varten!

kotisivujen suunnittelu

Yrittäjänä sinulla on kädet täynnä töitä, joten jokainen säästetty tunti on arvokas. Elementor-mallipohjan asennus säästää sinulta lukemattomia tunteja, jotka muuten menisivät teknisten yksityiskohtien selvittelyyn ja sivuston rakentamiseen alusta asti.

Tilaamalla mallipohjan asennuksen voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten – liiketoimintasi pyörittämiseen.

Tämä palvelu on täydellinen sinulle, jos...

Tarvitset sivut heti käyttöön

Kotisivusi on ollut liian kauan tehtävälistalla ja nyt tarvitset sen nopeasti käyttöön.

Sinulla ei ole aikaa

Olet kiireinen yrityksesi pyörittämisessä etkä ehdi perustaa kotisivuja itse.

Et pidä teknisistä asioista

Sinä ja teknologia ette tule toimeen, ja tarvitset jonkun tekemään sen puolestasi.

Miksi palvelu kannattaa?

Ajan säästöä

Yrittäjänä sinulla on kädet täynnä töitä, joten jokainen säästetty tunti on arvokas. Elementor-mallipohjan asennus säästää sinulta lukemattomia tunteja, jotka muuten menisivät teknisten yksityiskohtien selvittelyyn ja sivuston rakentamiseen alusta asti. Voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten – liiketoimintasi pyörittämiseen.

Helppo käyttö

Elementor on yksi markkinoiden käyttäjäystävällisimmistä sivustonrakennustyökaluista. Kun mallipohja on asennettu, voit helposti tehdä päivityksiä ja muutoksia sivustoon ilman teknistä osaamista. Drag-and-drop -ominaisuudet tekevät sivujen muokkaamisesta yksinkertaista ja vaivatonta.

Hakukoneoptimointi

Ammattimaisesti asennettu Elementor-mallipohja ottaa huomioon hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt.

Kaikkiin kotisivupaketteihini sisältyy maksuton SEO -lisäosan asennus, ja siihen liittyvät perusasetukset. Perusasetukset tehdään toimitetun sisällön perusteella.

Räätälöity brändillesi

Elementor-mallipohjan asennus sisältää brändisi elementtien, kuten logon, värien ja typografian, integroimisen sivustoon. Tämä takaa, että kotisivusi heijastavat yrityksesi identiteettiä ja erottuvat kilpailijoista.

Nopea käyttöönotto

Asennuspalvelun avulla kotisivusi ovat valmiit käyttöön huomattavasti nopeammin kuin jos rakentaisit ne itse alusta asti. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa uusien asiakkaiden houkuttelun ja myynnin kasvattamisen nopeammin.

Kustannustehokkuus

Vaikka asennuspalvelusta tulee pieni kustannus, se maksaa itsensä nopeasti takaisin säästyneenä aikana ja lisääntyneenä tehokkuutena. Ammattimaiset kotisivut parantavat yrityksesi imagoa ja voivat tuoda lisää liiketoimintaa – investointi kannattaa.

Alkuperäinen mallipohja

Käytössä oleva mallipohja

Miten palvelu toimii?

Valitse kotisivupohja

Jos et ole vielä valinnut haluamaasi mallipohjaa, selaa Envato Elementsistä tai Theme Forestista ja osta haluamasi Mallipohja. Sen jälkeen tilaa mallipohjan asennus yhteydenottolomakkeella.

Kerää sisältösi

Tilauksen jälkeen otan sinuun yhteyttä sähköpostitse ja kerään kaiken tarvittavan materiaalin mallipohjan rakennusta varten ja varaan projektillesi seuraavan vapaan päiväni!

Muokkaukset ja julkaisu

Sovittuna päivänä työskentelen koko työpäivän ajan kotisivusi perustamiseksi. Sinun täytyy olla valmis antamaan nopeasti palautetta, mikäli haluat saada mallipohjan päivän loppuun mennessä valmiiksi.

Mallipohjan asennuksen hinta

Paljonko palvelu maksaa?

500 €

Maksa kerralla, säästä 100€

600 €

Maksu kolmessa erässä

Usein kysytyt kysymykset

Yleensä varaan 2-4 viikkoa etukäteen, joten suosittelen ottamaan yhteyttä heti, kun alat ajatella tarvitsevasi suunnittelijaa ja hyvissä ajoin ennen määräaikaasi. Erityisesti syyskuusta toukokuuhun, joka on sesonkiaikaa ja otan vain rajallisen määrän asiakkaita laadun takaamiseksi.

Voit ostaa haluamasi mallipohjan Elementoriin esimerkiksi Envato Elementsistä, Etsystä tai Theme Forestista. Saat oston yhteydessä materiaalit Zip tiedostona, joka sinun tulee toimittaa minulle.

Jos tarvitset apua valinnassa tai et ole varma sopiiko valitsemasi teema tai Template kit palveluun –  ota yhteyttä.

Huomioithan myös tarkistaa, vaatiiko mallipohjasi erillisiä lisäosia tai Elementor Pro –lisenssin. Voit myös ostaa Elementor Pro (Advanced) lisenssin vuodeksi minun kauttani edullisempaan vuosihintaan.

Mallipohjien esikatselussa käytetyt kuvat ja tekstit ovat vain esittelyä varten. Mikäli haluat käyttää mallipohjan kuvia omilla kotisivuillasi, tulee sinun ostaa kuviin erilliset lisenssit.

Ilmaisia kuvapankkeja löytyy esimerkiksi Pexelsistä tai Unsplashista.

Kotisivuja varten tarvitset verkkotunnuksen sekä webhotellin. Verkkotunnus (domain), on kotisivujesi osoite, esimerkiksi www.yritys.fi ja webhotelli on tila, johon kotisivusi pystytetään.

Verkkotunnuksen, webhotellin sekä sähköpostit saat tilattua valitsemaltasi hostingyhtiöltä. Minä itse suosittelen Zoneria* ja Hostaania* aina kaikille asiakkailleni. Jos haluat että teen WordPressin asennuksen puolestasi, toimita minulle webhotellilta saamasi tekniset tunnukset.

Sen lisäksi valmiina pitäisi olla kaikki sivustolle tuleva sisältö: logotiedosto (jos sinulla on), kaikki olemassa olevat brändielementtisi, väripaletti (tai esimerkki haluamastasi värimaailmasta), kaikki kotisivuilla käytettävät kuvat, kotisivutekstit jokaiselle sivulle, sosiaalisen median URL-osoitteesi.

Sinun tulee myös toimittaa ostamasi mallipohjan Zip tiedosto, sekä Elementor Pro lisenssi (jos template kit vaatii Pro:ta)

* Sisältää kumppanuuslinkkejä. Tilaamalla kumppanuuslinkin kautta, saan tilauksesta provision.

Työskentelen nopeasti saadakseni perusasiat (logo, värit, grafiikat ja kuvat) valmiiksi työpäivän loppuun mennessä. Jos olet kuitenkin antanut lisäpyyntöjä projektin laajuuden ulkopuolelta tai jos olet viivästynyt palautteen antamisessa, voimme sopia muutaman tunnin lisäajasta.

Muutostoiveet ja korjaukset tulisi toimittaa viikon sisällä sovitusta aloituspäivästä. Sen jälkeen lisäajan käytöstä tulee lisäkustannuksia.

Toteutan brändisi mallipohjaan (värit, logo, kuvat ja grafiikat), mutta en yleensä poikkea mallipohjan asettelusta tai toiminnallisuudesta. Tämä palvelu sopii sinulle, jos pidät mallipohjasta sellaisenaan ilman suuria muutoksia. Tarvitset vain jonkun toteuttamaan brändisi mukaisen ulkoasun valmiiseen pohjaan. Jos haluat laajempaa mukautusta, tutustu muihin kotisivupaketti vaihtoehtoihin. 

Muutostoiveet ja korjaukset tulisi toimittaa viikon sisällä sovitusta aloituspäivästä. Sen jälkeen lisäajan käytöstä tulee lisäkustannuksia.

Kyllä! Pystyt itse jatkossa muokkaamaan sisältöä vapaasti.

Toteuttamani WordPress sivut ovat aina toteutettu teknisesti saavutettavaan muotoon, ja ovat siten myös hakukoneille myötämielisiä.

Kaikkiin kotisivupaketteihini sisältyy maksuton SEO -lisäosan asennus, ja siihen liittyvät perusasetukset. Perusasetukset tehdään toimitetun sisällön perusteella.

Fonttien löytäminen kotisivuille voi tapahtua useilla eri tavoilla. Huomioithan että kotisivuille haluttu brändifontti tulisi soveltua myös verkkosivuille käytettäväksi.

Google Fonts: Google Fonts tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ja helposti integroitavia fontteja verkkosivuille. Voit selata eri tyylejä, kuten serif, sans-serif, display jne., ja valita haluamasi fontit projektisi tarpeisiin.

Adobe Fonts: Adobe Fonts tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita fontteja, jotka voi lisätä suoraan verkkosivuille. Osana Adobe Creative Cloudia se integroituu saumattomasti muiden Adobe-sovellusten kanssa.

MyFonts: MyFonts on yksi suurimmista kaupallisista fonttipalveluista, josta voi ostaa laajan valikoiman fontteja eri tarpeisiin, myös verkkosivuille soveltuvia.

Valitse fontit, jotka sopivat brändisi tyyliin ja verkkosivujen visuaaliseen ilmeeseen parhaiten. Muista myös varmistaa, että valitsemasi fontit ovat helppolukuisia ja toimivat hyvin eri näyttöresoluutioilla.

Tilaa mallipohjan asennus

Tilaa Elementor-mallipohjan asennus ja anna ammattilaisen hoitaa tekninen työ puolestasi. Saat nopeasti käyttöön upeat ja toimivat kotisivut.