Shopify verkkokaupan perustaminen

Mikä on Shopify?

Shopify on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista, joka tarjoaa monipuolisia ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan helposti ja nopeasti, ja sen avulla voi luoda kauniita ja tehokkaita verkkokauppoja ilman koodaustaitoja.

Miksi valita Shopify?

 • Shopify on erittäin helppokäyttöinen alusta, joka sopii hyvin myös aloitteleville verkkokauppiaalle. Sivuston ylläpitäminen ja päivittäminen on yksinkertaista ja nopeaa. Shopifyn avulla voit luoda verkkokaupan, joka sopii eri toimialoille ja erilaisille tuotteille.
 • Shopify-sivustot skaalautuvat automaattisesti eri näyttökokoihin, kuten älypuhelimiin ja tabletteihin. Tämä parantaa käyttäjäkokemusta ja auttaa sivujasi nousemaan hakutuloksissa.
 • Shopify tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lisäosia ja teemoja, joiden avulla voit laajentaa verkkokauppasi toimintoja ja parantaa sen ulkonäköä. Shopify on myös helposti integroitavissa eri maksutapojen ja toimitustapojen välittäjien ohjelmistoihin.
 • Shopify on erittäin turvallinen alusta, joka tarjoaa suojaa hakkereilta ja muilta tietoturvaongelmilta. Shopifyn avulla voit ottaa käyttöön SSL-sertifikaatin, joka on tärkeä tietoturvaominaisuus verkkokaupalle.
 • Shopifyn asiakaspalvelu on erinomaista, ja saat apua nopeasti, kun sitä tarvitset. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse tai live chatin kautta.

Kaiken kaikkiaan Shopify on erinomainen valinta niille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan helposti ja nopeasti. Sen helppokäyttöisyys, monipuolisuus, responsiivisuus, laajennettavuus, turvallisuus ja asiakaspalvelu tekevät siitä suositun verkkokauppiaiden keskuudessa.

Shopifyin huonot puolet

Vaikka Shopify onkin erinomainen verkkokauppa-alusta, sillä on myös muutamia haittapuolia, jotka kannattaa ottaa huomioon:

 • Kustannukset: Shopifyn käyttö on maksullista, ja sen hinta voi olla joillekin käyttäjille korkea. Lisäominaisuudet ja teemat ovat yleensä lisämaksullisia. Mikäli aikomuksesi on perustaa verkkokauppa Shopify alustalle, tulisi myynnin olla kohtalaista luokkaa kuukausitasolla, että se on kannattavaa.
 • Rajoitukset: Shopify on suljettu alusta, mikä tarkoittaa, että käyttäjät eivät voi tehdä kaikkea, mitä he haluavat. Esimerkiksi tiettyjen lisäosien tai mukautusten tekeminen voi olla rajoitettua.
 • Mukauttamisen vaikeus: Vaikka Shopify tarjoaa paljon teemoja ja lisäosia, jotka auttavat mukauttamaan verkkokauppaa, joillekin käyttäjille saattaa olla haastavaa muokata verkkokauppaa juuri haluamallaan tavalla.
 • Integroinnin vaikeus: Shopifyn käyttäjien on saatava lisäosia, jotta he voivat integroida verkkokauppansa muiden palvelujen kanssa. Tämä voi olla haastavaa, jos käyttäjä ei ole teknisesti taitava.
 • Vastuu ylläpidosta: Vaikka Shopify hoitaa alustan teknisen ylläpidon, käyttäjillä on vastuu verkkokauppansa sisällön ja toimivuuden ylläpidosta.

Vaikka Shopifylla onkin joitain haittapuolia, sen etuja on kuitenkin paljon enemmän, ja se on edelleen yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista maailmassa. Mikäli Shopify verkkokaupan tekninen rakentaminen tuntuu haastavalta, voin tehdä sen sinun puolestasi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Paljonko Shopify verkkokauppa maksaa?

Shopifyn hinta riippuu valitusta maksusuunnitelmasta ja verkkokaupan koosta ja tarpeista. Shopify tarjoaa useita maksusuunnitelmia, joista voi valita tarpeiden mukaan:

 • Perus Shopify -maksusuunnitelma maksaa 29 dollaria kuukaudessa. Tämä sisältää kaikki perustoiminnot verkkokaupan perustamiseen, kuten verkkokaupan, blogialustan, integraatiot ja myyntikanavat.
 • Shopify-maksusuunnitelma maksaa 79 dollaria kuukaudessa ja sisältää kaikki perustoiminnot, mutta myös useita muita ominaisuuksia, kuten lahjakortit ja ammattimaisemmat raportit.
 • Advanced Shopify -maksusuunnitelma maksaa 299 dollaria kuukaudessa. Tämä sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet, mutta myös lisää ominaisuuksia, kuten edistyneet raportit, reaaliaikaisen toimituksen laskutuksen ja muutamia muita ominaisuuksia.

Lisäksi Shopify tarjoaa lisämaksullisia lisäpalveluita, kuten maksutapojen käsittelyä, varastonhallintaa, asiakaspalvelua jne. Shopifyn perusmaksujen lisäksi, kuluja syntyy myös valitsemasi maksu ja toimitustapojen tarjoajien kanssa.

Ajankohtaisen hinnoittelun löydät Shopifyin omalta sivustolta.

Mitä eroa on shopify verkkokaupalla ja WooCommercella?

Shopify ja WooCommerce ovat molemmat suosittuja verkkokauppa-alustoja, mutta alle on lueteltu muutamia eroavaisuuksia.

 • Käyttö: Shopify on helppokäyttöisempi, sillä se on suljettu alusta, joka sisältää kaiken tarvittavan verkkokaupan perustamiseksi. WooCommerce on sen sijaan avoimen lähdekoodin alusta, joka vaatii enemmän teknistä osaamista ja asennuksen.
 • Kustannukset: WooCommerce on ilmainen käyttää, mutta sen käyttöön tarvitaan oma webhotelli ja palvelintila. Shopify taas on maksullinen alusta, jonka hinta riippuu verkkokaupan koosta ja tarvittavista ominaisuuksista.
 • Mukauttaminen: WooCommerce on erittäin mukautettava, ja sitä voi muokata lähes rajattomasti tarpeiden mukaan. Shopify tarjoaa myös paljon mukauttamismahdollisuuksia, mutta joissain tapauksissa sen rajoitukset voivat olla haastavia ja vaatia kalliita lisäosia sekä koodaustaitoja. Shopifyissa kuitenkin on paljon ominaisuuksia valmiina peruspaketissa, mitkä taas WooCommerceen joutuisi ostaa erillisinä lisäosina.
 • Integrointi: WooCommerce on avoimen lähdekoodin alusta, joka mahdollistaa sen integroinnin muiden järjestelmien kanssa. Shopify tarjoaa myös paljon integrointimahdollisuuksia, mutta ne ovat rajoitetumpia kuin avoimen lähdekoodin alustoilla yleensä.
 • Ylläpito: Shopify hoitaa alustan teknisen ylläpidon, kun taas WooCommerce vaatii enemmän ylläpitoa ja huoltoa omalla palvelimella.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Shopify on helppokäyttöisempi ja nopeampi tapa aloittaa verkkokaupan perustaminen, kun taas WooCommerce on parempi valinta niille, jotka haluavat täydellistä mukauttamismahdollisuutta ja haluavat käyttää avointa lähdekoodia.

Referenssit

Valmiita kotisivuja

Aloitetaanko yhteistyö?

Jos kaipaat lisätietoa palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä. Kysyminen sido sinua vielä mihinkään!