Devmire

Kotisivujen tekijä

Devmire

Visuaaliseen suunnitteluun erikoistunut kotisivujen tekijä.
devmire kotisivujen tekija

Kotisivujen tekijä, Web-suunnittelija ja Marketing designer

Moi. Mun nimi on Mirette.

Teen uniikkeja ja käyttäjäystävällisiä kotisivuja, sekä tarjoan laajan valikoiman erilaisia visuaalisen suunnittelun palveluita pienyrittäjien tarpeisiin.

Olen tehnyt töitä kotisivujen ja markkinoinnin parissa jo yli kymmenen vuotta.

nettisivujen tekija mirre

Työelämässä olen toiminut mm.  Designer / web developer hybridinä, Ad-assarina sekä junnu-devaajana. Olen myös poiminut kurkkuja, kerännyt roskia ja istunut monen eri kaupan kassalla.

Koulutukseltani olen Digitaalisen viestinnän muotoilja (AMK), Media-assistentti sekä ylioppilas.

Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti Senior Marketing designerina, eli teen yritykseni kautta verkkosivuprojekteja ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

Vapaa-ajalla puuhastelen seniorikoirani kanssa ja ihmettelen maailmaa, käyn keikoilla, vietän aikaa ystävieni kanssa ja katson netflixistä ruotsalaisia dekkarisarjoja ja hömppä-realityä.

Devmire ♥ Pienyrittäjä

Olen aina halunnut tehdä merkitsevää työtä – omalla tavallani. Minulle merkitsevää on, että voin omalla panostuksellani auttaa pienyrittäjiä pääsemään alkuun heidän unelmissaan.

Kotisivujen tekeminen on siis ihan oikeasti minun intohimo. Mielestäni on ihanaa ja innostavaa päästä tekemään erilaisia projekteja erilaisille asiakkaille. Jokainen sivuprojekti on aina erilainen ja parhaimmassa tapauksessa aina pääsee oppimaan jotain uutta.

Verkkopalveluiden saavutettavuus

Sydäntäni lähellä on verkkopalveluiden käytettävyys (helppokäyttöisyys), käyttökokemus sekä saavutettavuus. Kirjoitin vuonna 2019 opinnäytetyön katsauksena verkkopalveluiden saavutettavuuden eri osa-alueisiin, lain vaatimuksiin ja arviointimenetelmiin. Opinnäytetyön tekeminen tälläiselle ei-kirjoittaja-tyypille oli paikoitellen todella raskasta pakertamista – mutta se antoi paljon ymmärrystä saavutettavuuden tärkeydestä.

Mielestäni digitaaliset verkkopalvelut kuuluvat kaikille. Jokaisen käyttäjän pitäisi pystyä käyttämään digitaalisia palveluita riippumatta heidän toimintarajoitteista tai ominaisuuksista. Ja meillä suunnittelijoilla on tietoinen vastuu pyrkiä tähän aina.

Tämän myötä pyrin ottamaan saavutettavuuden oletusarvoisesti huomioon jokaisessa työssäni. Mikäli yrityksenne tai yhdityksenne vaatii AA-tason saavutettavuutta, mainitse siitä tarjouspyynnössä.

Digitaaliset verkkopalvelut kuuluvat kaikille.

Miksi valita Devmire yrityksesi kumppaniksi?

01

Yhteistyö

Arvostan avointa ja läpinäkyvää yhteistyötä asiakkaideni sekä kumppaneideni kanssa.

02

Asiakaslähtöisyys

Asiakas ja asiakkaan tarpeet, toiveet ja odotukset ovat aina keskiössäni. Pyrin tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja ratkaisuja asiakkailleni.

03

Laatu

Jokainen toteutus on tehty huolellisesti ja viimeistelty ammattitaidolla, riippumatta siitä minkäkokoinen sivusto on kyseessä.

04

Saavutettavuus

Pyrin varmistamaan että tekemäni kotisivut ovat aina tehty teknisesti saavutettavaan muotoon ja siten myös käyttäjäystävälliset.

Aloitetaanko yhteistyö?

Jos kaipaat lisätietoa palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä. Kysyminen sido sinua vielä mihinkään!