Devmire

Devmire

Kun valitset itsellesi sopivaa kotisivujen tekijää, kiinnitä valinnassasi huomiota suunnittelijan tarjoamiin työnäytteisiin ja palvelupaketteihin.

Miksi valita devmire?

Minun työssäni tärkeintä on, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä sivujen lopputulokseen.​

KOKEMUS JA OSAAMINEN

Olen ammatiltani Marketing Designer. Minulla on yli 9 vuoden kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta pienyrityksille. Työelämässä olen toiminut mm. AD-assarina, Junior devaajana, Web designerina sekä designer & web developer hybridinä.

Koulutukseltani olen Digitaalisen viestinnän muotoilja (AMK), media-assistentti sekä ylioppilas.

Työn merkityksellisyys

Sydäntäni lähellä on verkkopalveluiden käytettävyys (helppokäyttöisyys), käyttökokemus sekä saavutettavuus. Kirjoitin vuonna 2019 opinnäytetyön katsauksena verkkopalveluiden saavutettavuuden eri osa-alueisiin, lain vaatimuksiin ja arviointimenetelmiin.

Mielestäni digitaaliset verkkopalvelut kuuluvat kaikille. Jokaisen käyttäjän pitäisi pystyä käyttämään digitaalisia palveluita riippumatta heidän toimintarajoitteista tai ominaisuuksista. Ja meillä jokaisella suunnittelijalla on vastuu tietoisesti pyrkiä tähän.

"

Digitaaliset verkkopalvelut kuuluvat kaikille.

"

Mielestäni on ihanaa päästä tekemään erilaisia projekteja erilaisille asiakkaille.

INTOHIMO JA INNOKKUUS

Nettisivujen tekeminen on mun intohimo, siis oikeasti. Mielestäni on ihanaa ja innostavaa päästä tekemään erilaisia projekteja erilaisille asiakkaille. Jokainen sivuprojekti on aina erilainen ja parhaimmassa tapauksessa aina pääsee oppimaan jotain uutta.

Olen aina halunnut tehdä merkitsevää työtä – omalla tavallani. Minulle on merkitsevää, että voin omalla pienellä panostuksellani auttaa pienyrittäjiä pääsemään alkuun heidän unelmissaan. On todella palkitsevaa saada sivustoprojektit maaliin, niin että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

0
vuotta alalla
+ 0
Valmista kotisivua
0 %
laatutakuu

Mirette

Mirette Partanen

Toimialue

Suunnittelu ja toteutus ❤ Devmire