Devmire

web developer & designer

Devmire

Kun valitset itsellesi sopivaa kotisivujen tekijää, kiinnitä valinnassasi huomiota suunnittelijan tarjoamiin työnäytteisiin ja palvelupaketteihin.

kuvio

Miksi valita
Devmire?

Minun työssäni tärkeintä on, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä sivujen lopputulokseen.

Olen ammatiltani Web developer & Designer. Minulla on yli 9 vuoden kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta pienyrityksille. Työelämässä olen toiminut mm. AD-assarina, junnu devaajana ja Kotisivukoneen Avaimet käteen tiimissä Web Designerina.

Koulutukseltani olen Digitaalisen viestinnän muotoilja (AMK), Media-assistentti sekä Ylioppilas.

Sydäntäni lähellä on verkkopalveluiden käytettävyys (helppokäyttöisyys), käyttökokemus sekä saavutettavuus. Kirjoitin vuonna 2019 opinnäytetyön katsauksena verkkopalveluiden saavutettavuuden eri osa-alueisiin, lain vaatimuksiin ja arviointimenetelmiin.

Mielestäni digitaaliset verkkopalvelut kuuluvat kaikille. Jokaisen käyttäjän pitäisi pystyä käyttämään digitaalisia palveluita riippumatta heidän toimintarajoitteista tai ominaisuuksista. Ja meillä jokaisella suunnittelijalla on vastuu tietoisesti pyrkiä tähän.

Mikäli saavutettavuus aiheena kiinnostaa, suosittelen tutustumaan esimerkiksi Papunetin ohjeistuksiin.

"

Digitaaliset verkkopalvelut kuuluvat kaikille.

"

Mun mielestä on ihanaa päästä tekemään erilaisia projekteja erilaisille asiakkaille.

Nettisivujen tekeminen on mun intohimo. Siis oikeasti. Mun mielestä on ihanaa päästä tekemään erilaisia projekteja erilaisille asiakkaille. Jokainen sivuprojekti on aina erilainen ja parhaimmassa tapauksessa aina pääsen oppimaan jotain uutta. Olen aina halunnut tehdä merkitsevää työtä – omalla tavallani. Minulle se on merkitsevää, että voin omalla pienellä panostuksellani auttaa esimerkiksi pienyrittäjiä pääsemään alkuun heidän unelmissaan. On todella palkitsevaa saada sivustoprojektit maaliin, niin että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.
0
vuotta alalla
+ 0
Valmista kotisivua
0 %
laatutakuu
Mirette Partanen
suhero
Nippelitietoa

Mirette

Made with ❤ by Devmire