Kotisivut

WordPress kotisivut

Suunnittelen ja toteutan visuaalisesti näyttävät ja helppokäyttöiset WordPress kotisivut toiveidesi mukaan.

Laadukkaat kotisivut yrityksellesi

Haluatko erottua kilpailijoistasi ja herättää potentiaalisten asiakkaiden huomio laadukkailla ja toimivilla kotisivuilla? Olet tullut oikeaan paikkaan.

Olen erikoistunut WordPress kotisivujen suunnitteluun ja toteutukseen, ja tarjoan räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Saat laatutakuuna responsiiviset, helppokäyttöiset ja tyylikkäät kotisivut, jotka auttavat sinua liiketoimintasi tavoitteissa.

Miksi valita Devmire?

Olen WordPress-kotisivujen suunnittelija ja autan asiakkaita luomaan näyttäviä ja käyttäjäystävällisiä kotisivuja. Suunnittelutyössäni huomioin aina asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, ja pyrin toteuttamaan heidän visioitaan mahdollisimman tarkasti.

WordPress on erinomainen alusta verkkosivujen rakentamiseen, sillä se on hyvin rajattomasti kustomoitavissa eri tarpeisiin, mikä taas mahdollistaa monipuolisen ja joustavan suunnittelun.

Olen erikoistunut visuaaliseen suunnitteluun ja teen mielelläni yhteistyötä asiakkaiden kanssa saavuttaakseni juuri heidän toivomansa lopputuloksen.

 

Ota yhteyttä, jos tarvitset ammattilaisen apua WordPress-kotisivujesi suunnittelussa!

Kotisivupaketit

  • Onepager 490€

Onepager on nimensä mukaisesti yhden sivun laajuinen kotisivu yrityksesi tarpeisiin.

  • Kompakti 850€

Kompakti kotisivupaketti sisältää 1-3 brändin mukaista sisältösivua.

  • perus 1250€

Perus kotisivupaketti sisältää 1-7 brändin mukaista sisältösivua.

Kotisivupakettien sisältö

Tarkemmat lisätiedot saat tarjouspyynnöstä

Kotisivuprojekti lähtee käyntiin sähköpostitse alkukartoituksella. Alkukartoituksessa pyritään selvittää minkälaista kotisivua lähdetään rakentamaan. 

Voit miettiä etukäteen, minkälaista värimaailmaa ja fiilistä kotisivuilla  haluaisit tavoitella. Moderni ja raikas vai seesteinen ja rauhallinen? Raikasta punaista logosta, vaiko sammaleen vihreää jostain luontokuvasta? Voit myös toimittaa minulle referenssejä linkkien, inspiraatiokuvien tai moonboardin muodossa. Aina toki ei tarvitse olla valmista ideaa, vaan voit antaa myös minulle vapaat kädet lähteä toteuttamaan sellaisia sivuja, mitkä mielestäni yrityksellesi sopii (niitäkin on tullut tehtyä 🤗).

Kun idea ulkoasusta ja toivotusta lopputuloksesta selkiytyy, on aika laittaa hihat heilumaan. Tämä on myös minulla yleensä se aikaavievin osuus (n. 1-3vk, laajudesta riippuen), jonka aikana rakennan sivuston demoalustalle esikatseltavaan pikselintarkkaan muotoon. 

Kun ensimmäinen versio sivuistasi on valmis, saat esikatselulinkin kommentoitavaksi. Sen jälkeen tehdään muutokset toiveidesi mukaan ja lisätään puuttuvat tekstit ja kuvat paikoilleen. 

Kun kotisivut on valmiit ja hyväksytty, siirretään sivusto domainillesi ja homma on valmis!

Kotisivuja varten tarvitset verkkotunnuksen sekä webhotellin. Verkkotunnus (domain), on kotisivujesi osoite, esimerkiksi www.yritys.fi ja webhotelli on tila, johon kotisivusi pystytetään.

Verkkotunnuksen, webhotellin sekä sähköpostit saat tilattua valitsemaltasi hostingyhtiöltä. Minä itse suosittelen Zoneria* ja Hostaania* erinomaisen asiakaspalvelun sekä edullisten hintojen puolesta.

* Sisältää kumppanuuslinkkejä. Tilaamalla kumppanuuslinkin kautta, saan tilauksesta provision.

Jos sinulta löytyy jo verkkotunnus ja webhotelli, aina vain parempi!

Tarvitsen sinulta kotisivujen pystytystä varten SFTP/FTP tunnukset, Webhotellin hallintatunnukset, sekä joissain tapauksissa myös Admin oikeudet WordPress sivuihisi (jos sinulla on jo sivut olemassa). Mikäli et tiedä mitä nämä tunnukset ovat, tai mistä saat ne, ota yhteyttä webhotellin palveluntarjoajaasi. Yleensä nämä tunnuksen löytyvät sähköpostistasi vahvistusviestissä, jonka olet saanut webhotellin tilauksen yhteydessä palveluntarjoajaltasi.

Palveluntarjoajilla on eroja, mutta usein riittää että ilmoitat minun yhteystietoni palveluntarjoajan asiakaspalveluun. He lisäävät minut väliaikaisesti sivujesi tekniseksi yhteyshenkilöksi. Näin saan oikeudet keskustella asiakaspalvelun kanssa sivuihisi liittyvistä asioista luottamuksellisesti ilman että sinun tarvitsee vaivata päätäsi teknisen jargonian keskellä.

Kyllä! Pystyt itse muokkaamaan ja lisäämään sivuja sisältöä vapaasti. Käytän WordPress kotisivuissa Elementor Pagebuilderia, jonka avulla kotisivujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Mikäli kotisivujen kehitykseen tarvitaan joitain edistyneempiä kustomoituja toiminnallisuuksia, niin pyrin niissäkin luomaan käyttöliittymän sinulle mahdollisimman helppokäyttöiseksi.

Verkkosivujen valmistuttua saat myös kirjallisen ohjeistuksen sivujen päivitystä varten.

Toteuttamani WordPress sivut ovat aina toteutettu teknisesti saavutettavaan muotoon, ja ovat siten myös hakukoneille myötämielisiä.

Kaikkiin kotisivupaketteihini sisältyy maksuton SEO -lisäosan asennus, ja siihen liittyvät perusasetukset. Nämä perusasetukset eivät kuitenkaan ole varsinaista hakukoneoptimointia, vaan vaikuttavat enemmän siihen, miltä kotisivut näyttävät googlen suuntaan.

Hakukoneoptimoinnissa yksi tärkeimmistä osatekijöistä kuitenkin on sivustolla oleva sisältö. Mitä enemmän sivustolta löytyy sinun asiakkaillesi relevanttia sisältöä, sen parempi. Älä unohda otsikoiden ja kuvien kuvaavasti nimeämistä.

Devmiren palveluihin ei kuulu sisällöntuotto (tai varsinainen hakukoneoptimointi), joten niihin liittyvissä asioissa suosittelen kääntymistä sen SEO ammattilaisen puoleen 🙂

Kotisivujen tekemiseen käytetty aika riippuu sivuston koosta, halutuista toiminnoista ja etenkin siitä, että olenko saanut kaikki tarvittavat materiaalit ajoissa sivun työstämistä varten.

Pienemmän sivuston tekemiseen kannattaa varata n. 2-4 viikkoa. Mikäli kyseessä on laajempi sivusto, suosittelen varaamaan verkkosivujen toteutukseen vähintään 4-8 viikkoa.

Teen verkkosivuprojekteja sivutyönä, joten välillä toimitusaika saattaa olla pidempi ja välillä lyhyempi. Tämä riippuu täysin jonotilanteesta. Saat tarkemman arvion aikatauluista laittamalla viestiä! 🙂

hostaan kumppani2

Lisäpalvelut

Kaikkiin kotisivupaketteihin on mahdollista lisätä kustomoituja toimintoja, joita sinun on helppo jatkossa päivittää ilman ylimääräisiä lisäosia.

Esimerkiksi helposti päivitettävä ruokalista, työnäytteitäsi esittelevät portfolio, ladattava materiaalipankki tai vaikka tapahtumalistaus – kysy lisää!

Miksi valita WordPress kotisivujen alustaksi?

WordPress on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmistä, ja sen suosio perustuu sen monipuolisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Toimialue

Suunnittelu ja toteutus ❤ Devmire