Kotisivut

WordPress kotisivut

Suunnittelen ja toteutan visuaalisesti näyttävät ja helppokäyttöiset WordPress kotisivut toiveidesi mukaan.

WordPress kotisivut yrityksellesi​

Toimivat ja helposti löytyvät nettisivut ovat paras tapa kertoa yrityksesi tarina ja kiinnittää kohderyhmäsi huomio. Tarpeidesi mukaan luon sinulle täyden palvelun nettisivut, tai vain yksisivuisen käyntikorttisivun yhteystietoineen, tai mitä tahansa siltä väliltä!

Laatutakuuna kaikki tekemäni kotisivut ovat visuaalisesti uniikit, helppokäyttöiset ja testattu toimiviksi responsiivisesti kaikilla laitteilla!

WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce verkkokauppapaketti pienyrittäjän tarpeisiin Avaimet käteen -toteutuksena.

Mistä tahansa WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutetusta verkkosivusta voidaan tehdä verkkokauppa yksinkertaisesti lisäämällä siihen maksuton WooCommerce -lisäosa.

WooCommerce -verkkokaupan ylläpito on helppoa. Se on myös laajasti kustomoitavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin niin visuaalisesti kuin toiminnallisestikin!

Lisäpalvelut

Kaikkiin kotisivupaketteihin on mahdollista lisätä kustomoituja toimintoja, joita sinun on helppo jatkossa päivittää ilman ylimääräisiä lisäosia.

Esimerkiksi helposti päivitettävä ruokalista, työnäytteitäsi esittelevät portfolio, ladattava materiaalipankki tai vaikka tapahtumalistaus – kysy lisää!

Tutustu tarjoamiini palvelupaketteihin ja pyydä tarjous!​