Kotisivut

Kotisivut pienyrittäjälle

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus

Suunnittelen ja toteutan uniikit, teknisesti toimivat ja graafisesti yrityksesi brändi-ilmettä tukevat WordPress -kotisivut.

Pienyrittäjän kotisivut

Laadukkaat kotisivut yrityksellesi

Haluatko erottua kilpailijoistasi ja herättää potentiaalisten asiakkaiden huomio laadukkailla ja toimivilla kotisivuilla? Olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Olen erikoistunut WordPress kotisivujen suunnitteluun ja toteutukseen, ja tarjoan räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Saat laatutakuuna responsiiviset, helppokäyttöiset ja tyylikkäät kotisivut, jotka auttavat sinua liiketoimintasi tavoitteissa.

Mitä kotisivut maksaa

Kotisivupaketit

Onepager

500
 • Responsiivisen verkkosivuston rakenne, ilme ja käyttölogiikan suunnittelu WordPress-alustalle toiveidesi mukaisesti käyttäen Elementor pro -sivunrakentajaa
 • 1 sivu
 • Brändisi mukainen ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Somepainikkeet
 • Palvelimen asetukset ja yhteydenpito webhotelliin
 • SSL-salaus asetukset webhotellipaketin puitteissa
 • Blogi / Portfolio / Referenssit

Kompakti

650
 • Responsiivisen verkkosivuston rakenne, ilme ja käyttölogiikan suunnittelu WordPress-alustalle toiveidesi mukaisesti käyttäen Elementor pro -sivunrakentajaa
 • 2-3 sivua
 • Brändisi mukainen ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Somepainikkeet
 • Palvelimen asetukset ja yhteydenpito webhotelliin
 • SSL-salaus asetukset webhotellipaketin puitteissa
 • Blogi / Portfolio / Referenssit

Perus

Tarjous voimassa vuoden 2023 loppuun!
1250
850
 • Responsiivisen verkkosivuston rakenne, ilme ja käyttölogiikan suunnittelu WordPress-alustalle toiveidesi mukaisesti käyttäen Elementor pro -sivunrakentajaa
 • 3-6 sivua
 • Brändisi mukainen ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Somepainikkeet
 • Palvelimen asetukset ja yhteydenpito webhotelliin
 • SSL-salaus asetukset webhotellipaketin puitteissa
 • Blogi / Portfolio / Referenssit
TARJOUS

Kotisivuprojektin vaiheet

Miten kotisivuprojekti etenee?

Kotisivujen suunnitteluvaihe

Sanonta hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty – päätee myös kotisivujen suunnittelussa. Kotisivujen suunnitteluvaiheessa tulisi määritellä sivuston tavoitteet ja kohdeyleisö. Mitä sivustolla halutaan saavuttaa? Tässä vaiheessa kannattaa tehdä jonkinlainen kevyt hahmotelma sivuston sisällöstä ja rakenteesta. Kotisivujen suunnitteluvaiheessa kannattaa myös asettaa projektille budjetti sekä realistinen aikataulu.

Suunnittelun apuna voit vertailla ja hakea inspiraatiota eri toimialojen ja kilpailijoiden sivustoista. Inspiraatiota voi myös ammentaa esimerkiksi valokuvista, väripaleteista tai vaikka pinterestistä.

Sisällöntuotanto

Kun sivuston rakenne on määritelty, aloitetaan sisällöntuotanto. Tämä vaihe sisältää muun muassa tekstin, kuvien ja videoiden tuottamisen.

Sisällöntuotantoon kannattaa panostaa, sillä se vaikuttaa myös kotisivujen rakenteeseen. Rakenteen tulisi aina tukea sisältöä – ei toisinpäin. Laadukas sisältö on avainasemassa, jotta käyttäjät löytävät sivustollesi ja viihtyvät siellä. Sisältö tulisi olla informatiivista ja käyttäjälle hyödyllistä.

Sisällönhallintaa helpottaaksesi, kannattaa sisältö luoda valmiiksi esimerkiksi Google Drivelle eri kansioihin (myös kuvat). Kun materiaalit on selkeästi strukturoituna, on niihin helppo tehdä myöhemmin korjauksia ja lisäyksiä. Projektikansio on myös helppo jakaa kotisivujen tekijän kanssa.

Kotisivujen toteutus

Kun sisältö on valmiina, suunnittelun toteutusvaiheessa siirrytään varsinaisen sivuston rakentamiseen. Eli minun on aika laittaa hihat heilumaan.

Suunnitteluvaiheen jälkeen aloitan kotisivujen pystyttämisen webhotelliin. Rakennan sivuston visuaalisen ulkoasun ja ryhmittelen toimittamasi teksti ja kuva-aineistot sopiviksi kokonaisuuksiksi. Tämä on yleensä se aikaavievin vaihe, sillä pyrin pikselintarkkaan viimeistelyyn.

Kun ensimmäinen demoversio on valmis, pääset heti testaamaan ja näkemään miltä uusi kotisivusi näyttää verkossa. Tässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus kommentoida ja pyytää tarvittavia muokkauksia / lisäyksiä rakenteeseen ja sisältöön.


Kun muokkaukset on tehty, katson vielä kertaalleen läpi että sivusto toimii moitteettomasti tietokoneella, tabletilla sekä kännykällä. Tarvittaessa teen myös kevyen saavutettavuusauditoinnin. Tämän jälkeen sivusto on valmis julkaistavaksi.

Julkaisu, ylläpito ja päivitys

Kun kotisivut ovat valmiit, on aika julkaista kotisivut asiakkaillesi ja aloittaa markkinointi. Jaa kotisivujesi osoitetta kavereille, perheenjäsenille ja hyödynnä eri sosiaalisen median kanavia.

Julkaisun jälkeen luon sinulle käyttäjätunnuksen sivujesi hallintaan ja sivujen hallintaoikeus siirtyy sinulle. Julkaisun jälkeen saat myös kevyen PDF-ohjeistuksen kotisivujesi hallintaan. Voit siis jatkossa vapaasti muokata sivujesi sisältöä, kuvia ja asetuksia myös itse jos haluat.

Huomioithan, että WordPress -järjestelmää ja lisäosia tulee päivittää säännöllisesti. Osassa Webhotelleissa on myös valmiina automaattinen päivitystyökalu.

Olen Hostaan sekä Zoner webhotellin Jälleenmyyjä ja yhteistyökumppani

Elementor

Elementor Pro -sivurakentaja

Helppo­käyttöiset kotisivut

Kotisivut toteutetaan Elementor Pro -sivurakentajalla ilman valmista teemaa. Jokainen rakentamani sivu on siis varmasti uniikki ja kustomoitu juuri sinun tarpeisiin.

Elementor sivurakentajan avulla sivusto on mahdollista rakentaa hyvin nopeasti, ilman ylimääräistä koodia.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että pystyt jatkossa itse muokata sivujasi helposti ilman koodaustaitoja drag-and drop editorin avulla.

Devmire kotisivut

Kotisivujen tekijä | devmire

Kotisivujen tekijä apunasi

Olen WordPress -kotisivujen suunnittelija ja autan asiakkaita luomaan näyttäviä ja käyttäjäystävällisiä kotisivuja. Suunnittelutyössäni huomioin aina asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, ja pyrin toteuttamaan heidän visioitaan mahdollisimman tarkasti.

WordPress on erinomainen alusta verkkosivujen rakentamiseen, sillä se on hyvin rajattomasti kustomoitavissa eri tarpeisiin, mikä taas mahdollistaa monipuolisen ja joustavan suunnittelun.

devmire kotisivujen tekija

Miksi valita WordPress?

WordPress kotisivujen hyödyt

WordPress on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestel­mistä, ja sen suosio perustuu sen monipuolisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Laajennettavuus

WordPressiä tukee laaja valikoima erilaisia lisäosia, joilla voit laajentaa sivujesi toiminnallisuuksia. Voit helposti lisätä uusia ominaisuuksia ja toimintoja, kuten verkkokaupan tai uutiskirjeen lähettämisen vain muutamalla napautuksella.

Hakukoneystävällisyys

WordPress on hakukoneystävällinen alusta. Voit helposti optimoida sivujesi hakukoneystävällisyyttä, mikä auttaa houkuttelemaan enemmän kävijöitä sivuillesi.

Helppokäyttöisyys

WordPress on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten sen käyttöliittymä on helppo oppia käyttämään. WordPressin käyttöön on myös helposti saatavilla erilaisia ohjeita ja tutoriaaleja.

Asiakaspalaute

Yritykseni vanhat kotisivut olivat palvelleet hyvin lähes 10 vuotta. Uudet kotisivut tulivat kuitenkin ajankohtaiseksi ja sivujen uudistus vanhoilla teksteillä sujui Mireten kanssa paremmin kuin kiitettävästi.

Devmire on luotettava ja asiansa osaava palvelu, jota voin suositella kaikille, jotka haluavat yritykselleen upeat ja toimivat kotisivut.

Tammijuuri, lauri
Instagram story pohja referenssi storypohjan suunnittelusta

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä kotisivut maksaa?

Kotisivujen hinta vaihtelee riippuen monista tekijöistä, kuten sivujen monimutkaisuudesta, toiminnallisuuksista, sivumäärästä ja kehitystyön vaativuudesta.

Yksinkertaiset perussivut voivat maksaa n. 500-2000 €, kun taas monimutkaiset verkkokauppa – tai räätälöidyt yrityssivut voivat maksaa useita tuhansia euroja.

WordPress kotisivuja varten tarvitset webhotellin sekä domainin (verkkotunnuksen). Hinta on 6-10 € /kk. Muita kuluja sinulle ei tule.

Sen lisäksi voit tilata erikseen kotisivuillesi ylläpitopalveluita kotisivujen tekijältä. Kotisivujen ylläpidon hinta vaihtelee myös paljon riippuen siitä, mitä tarvitset.  Yksinkertaiset muutokset ja päivitykset voivat olla edullisia tai sisältyä palveluntarjoajan kuukausimaksuun, kun taas laajempi ylläpito, sisällönhallinta ja tekninen tuki voivat vaatia kuukausittaisen sopimuksen tai tuntiveloituksen.

Lisäksi voi olla kertaluonteisia kuluja, jos tarvitaan suurempia päivityksiä tai korjauksia.

Devmiren kautta kertaluontoiset päivitystyöt maksavat 59€ + alv. / h.

Kyllä, WordPressin perusversio on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, ja voit ladata sen ja asentaa omalle palvelimellesi vapaasti. Tämä perusversio tarjoaa useita perustoiminnallisuuksia ja mahdollistaa sivustojen luomisen ja hallinnoinnin. Kuitenkin, jos haluat käyttää lisäosia, teemoja tai muita laajennuksia, niin nämä voivat olla maksullisia.

Lisäksi sinun on maksettava verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja webhotellipalvelun käytöstä.

Tutustu uusimpiin referensseihin

Uusimpia töitäni

Aloitetaanko yhteistyö?

Jos kaipaat lisätietoa palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä. Kysyminen sido sinua vielä mihinkään!