Mikä on Elementor?

Elementor on yksi suosituimmista WordPressin visuaalisista sivurakentajista. Elementorissa olevan drag-and-drop työkalun avulla käyttäjät voivat luoda räätälöityjä WordPress-kotisivuja helposti ja nopeasti. Se on saavuttanut suuren suosion, koska se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda kauniita, ammattimaisia ja monipuolisia verkkosivuja myös ilman koodaustaitoja.

Elementor sisältää laajan valikoiman elementtejä, kuten tekstielementit, kuvaelementit, painikkeet, kaaviot, hintataulukot, lomakkeet, navigointivalikot ja paljon muuta. Käyttäjät voivat myös käyttää valmiita malleja, joita Elementor tarjoaa, tai luoda omia mallejaan, joita voidaan käyttää useissa eri projekteissa.

Elementorin avulla käyttäjät voivat myös muokata mobiilinäkymää ja käyttää erilaisia ​​widgettejä, jotta sivusto toimisi hyvin eri mobiililaitteissa. Elementor on erittäin käyttäjäystävällinen ja helposti opittava, joten se sopii kaikille, jotka haluavat rakentaa ammattimaisen näköisiä verkkosivuja ilman teknistä osaamista.

Elementor toimii hyvin yhdessä myös erilaisten vähän vaativimpien WordPress -lisäosien kanssa, kuten esimerkiksi ACF ja CPT. Ja sen vuoksi perussivuja pystytään laajentamaan myös teknisesti haastavampaan muotoon.

Mikä on Elementor Pro?

Elementor Pro on maksullinen versio Elementorista, ja se tarjoaa lisäominaisuuksia ja laajennuksia verrattuna Elementorin ilmaiseen versioon. Alla listattuna muutamia ominaisuuksia, joita Elementor Pro sisältää:

  1. Elementor Pro sisältää useita lisäteemoja ja valmiita malleja, joita voidaan käyttää nopeasti ja helposti. Nämä teemat ja mallit ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja niitä voidaan muokata helposti käyttäjän tarpeiden mukaan.
  2. Elementor Pron avulla käyttäjät voivat luoda omia verkkosivuteemojaan ja mukauttaa niitä yksityiskohtaisesti. Teemanrakentaja -ominaisuus sisältää verkkosivun otsikot, sivupohjat, arkistot sekä 404-sivut.
  3. Elementor Pro sisältää erilaisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu erityisesti WooCommerce-verkkokauppojen käyttöön. Nämä ominaisuudet sisältävät tuotepohjat, ostoskorin sivut, kassasivut ja muut.
  4. Elementor Pron dynaamiset sisältöominaisuudet mahdollistavat käyttäjien lisätä dynaamista sisältöä verkkosivuille, kuten esimerkiksi mukautettuja kenttiä.
  5. Elementor Pron Form Builder (lomake) -ominaisuudella käyttäjät voivat luoda omia lomakkeitaan ja integroida ne mihin tahansa markkinointiautomaatioon tai CRM-järjestelmään.
  6. Elementor Pro sisältää lisää animaatio- ja liiketehosteita verrattuna ilmaiseen versioon. Animation Builder -ominaisuus tarjoaa animaatioita, jotka lisäävät verkkosivun dynamiikkaa ja auttavat käyttäjiä erottumaan muista verkkosivuista.

Kaiken kaikkiaan Elementor Pron lisäominaisuudet ovat suunniteltu auttamaan käyttäjiä luomaan monimutkaisempia ja ammattimaisempia verkkosivuja. Itselläni on jokaisessa saittikehitysprojektissa käytössä Elementorin Pro ominaisuus, sillä sen avulla saan lisää ominaisuuksia jolla rakentaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat verkkosivut.

Huom! Yllä olevat ohjeistukset ovat geneerisiä. Minun toteuttamissa kotisivuissa ei ole käytössä valmiita teemoja, vaan kaikki sivut rakennetaan aina alusta loppuun asiakkaan toiveita kuunnellen, jotta lopputulos on varmasti uniikki. Tutustu tekemiini referensseihin. 🙂

Referenssit

Valmiita kotisivuja

Aloitetaanko yhteistyö?

Jos kaipaat lisätietoa palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä. Kysyminen sido sinua vielä mihinkään!