10 vinkkiä verkkokaupan perustamiseen

Oletko miettimässä verkkokaupan perustamista? Alla kymmenen vinkkiä, mitä kannattaa miettiä ennen verkkokaupan perustamista.

Tuotteiden valinta

Mieti, millaisia tuotteita haluat myydä verkkokaupassasi ja varmista, että niillä on riittävästi kysyntää.

Markkinatutkimus

Tee markkinatutkimusta kilpailijoista, hinnoista ja asiakkaista, jotta voit erottua kilpailijoista ja tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen.

Verkkokaupparatkaisu

Valitse sopiva verkkokaupparatkaisu, joka tukee yrityksesi tarpeita ja tarjoaa tarvittavat toiminnot, kuten maksupalvelut (Klarna, Paytrail) ja toimitustavat (Shipit)

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Rekisteröi verkkotunnus, joka kuvaa yritystäsi ja on helppo muistaa.

Verkkokaupan suunnittelu

Suunnittele verkkokauppasi ulkoasu selkeäsi ja houkuttelevaksi, jotta asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedot helposti. Pyydä tarjous.

Sisällön tuottaminen

Tuota sisältöä verkkokauppaan, kuten tuotekuvaukset, käyttöohjeet ja arvostelut, jotta asiakkaat saavat tarvitsemansa tiedot ennen ostamista. Pelkät kuvat eivät riitä!

Maksupalvelut

Valitse maksupalvelut, jotka tukevat yrityksesi tarpeita ja tarjoavat turvallisuutta asiakkaille. WordPress-verkkosivuille on tarjolla useita erilaisia maksutapapalveluita Suomessa. Joitakin esimerkkejä ovat:

  • Klarna: Klarna on pohjoismainen maksutapapalvelu, joka tarjoaa erilaisia maksutapoja, kuten osamaksun ja laskun. Se on helppo asentaa WordPress-verkkosivuille ja tarjoaa asiakkaille lisää maksuvaihtoehtoja.
  • Paytrail: Paytrail on Suomen pankkien yhteinen maksutapapalvelu, joka tarjoaa verkkopankkimaksut ja luottokorttimaksut. Se on helppo asentaa WordPress-verkkosivuille ja tarjoaa turvalliset maksut.

Huom! Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä maksutapapalveluista, joita on tarjolla WordPress-verkkosivuille Suomessa. On suositeltavaa tutkia eri vaihtoehtoja ja valita se, joka sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Toimitustavat

Valitse toimitustavat, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden valita itselleen sopivin vaihtoehto.WordPress-verkkosivuille on tarjolla useita erilaisia toimitustapatarjoajia Suomessa. Tässä on joitakin esimerkkejä:

  • Shipit:  Shipitin palvelut sopivat erinomaisesti vertaiskauppaa käyville — paketin lähettäminen, helposti Suomessa ja ulkomaille. Palvelun avulla löydät kätevästi eri toimittajien pakettiautomaatit ja toimipisteet.
  • Pakettikauppa: Pakettikauppa tarjoaa yrityksille ja verkkokauppiaille eri kuljetusyhtiöiden toimitustavat yhdellä sopimuksella ja laskulla.

Asiakaspalvelu

Suunnittele asiakaspalvelusuunnitelma, jotta voit tarjota asiakkaille apua ja tukea tarvittaessa.

Analytiikka

Asenna verkkokauppaasi analytiikka jotta voit seurata verkkokaupan kävijämääriä, myyntiä ja muuta tärkeää tietoa.

Referenssit

Valmiita kotisivuja

Aloitetaanko yhteistyö?

Jos kaipaat lisätietoa palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä. Kysyminen sido sinua vielä mihinkään!